Chauffeursportaal

Medewerkersportaal

Alle informatie voor alle betrokkenen op 1 plek

Alle kennis bij de hand

Het kost u waarschijnlijk veel tijd en moeite om al uw medewerkers en charters "juist en op tijd" te informeren. Iedere dag weer is er nieuwe (dynamische) informatie, prikborden hangen vol met "nieuws" en belangrijke onderwerpen. In auto's liggen 1 (of meerdere) chauffeurshandboeken,  - verschillende versies - vaak niet eens de laatste. Dan hebben we het hier nog niet eens over alle extra informatie die u wel heeft, maar (nog) niet gebruikt.

Door deze informatie eenvoudig digitaal te beheren en direct te koppelen aan chauffeurs en charters kan dit een stuk efficienter. Zo is alle informatie altijd up-to-date beschikbaar, of uw chauffeur/charter nu thuis op de bank zit, of ergens onderweg is.

Persoonlijk

Elke medewerker logt in met zijn unieke naam en wachtwoord en ziet alleen de voor hem/haar bedoelde en actuele gegevens. Heel gericht en persoonlijk. Van (vertrouwelijke) documenten tot en met dagelijkse (rit)planning.

In elke taal

Het portaal kan in elke taal gevuld worden. Afhankelijk van de taalinstelling van de ingelogde gebruiker zal het portaal zich presenteren.

Op ieder apparaat

Het portaal is te gebruiken op ieder apparaat met internettoegang. Van smartphone tot desktop PC.

Onderdeel van uw eigen systeem

Zowel de webmodulen als diverse onderdelen van het medewerkersportaal kunnen worden gekoppeld aan uw bestaande syste(e)m(en). Gegevensuitwisseling vindt dan automatisch plaats. Dit voorkomt dubbel (handmatig) werk en kans op fouten.

Steeds meer mogelijkheden

Op basis van gebruikers-feedback wordt het medewerkersportaal continu verbeterd en uitgebreid. De praktijkervaring van uw medewerkers is voor ons het meest waardevol. Wij denken graag met u en uw medewerkers mee als het om nieuwe mogelijkheden of snippets gaat.

Portaalsnippets

Stuk voor stuk super handig!