Nieuw bij Transport-info: Subcontractors

Labels:,

Nieuw bij Transport-info: Subcontractors

Transport-info kon online al veel voor u betekenen, maar daar is nóg iets bijgekomen. We leggen u graag uit wat de module Subcontractors nu doet en waar het naartoe gaat...

Indien u samenwerkt met een subcontractor/charter aan wie u vervoer uitbesteedt, is het via de module Subcontractors mogelijk om hem de betreffende transportopdrachten digitaal aan te bieden. Via een eigen login kan de subcontractor/charter de aan hem verstrekte transportopdrachten online raadplegen en afmelden.


Via een XML-layout kan de informatie vanuit uw eigen systeem worden uitgewisseld met de Subcontractors module. 

Na uitvoering (en aflevering) kan de subcontractor de transportopdracht handmatig afmelden. Dit doet hij door de werkelijke losdatum/lostijd (en eventueel de naam van ontvanger) in te voeren. Daarnaast is het mogelijk voor de subcontractor om feedback-informatie over de uitvoering via een XML-layout aan te bieden. Deze informatie wordt dan automatisch verwerkt in de Subcontractors module en vervolgens aangeboden aan uw eigen TMS (als vervoerder opdrachtgever) voor verdere verwerking.

Waar gaat het naar toe?
Als uw subcontractor ook met Transport-info werkt, wordt het helemaal mooi. Onderling kunnen de systemen (gecontroleerd en beveiligd) de status van transportopdrachten continu bijwerken! Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op!

2 november 2015

Gerelateerde berichten

  1. 6 november 2015Chauffeursportaal - Alle kennis bij de hand reacties
  2. 2 november 2015Online help voor Online Order Entry reacties
  3. 23 oktober 2015Verbeterde Online Order Entry reacties